GARANCIA

Milyen garanciát kapok a vásárolt termékekre?

Minden termékünkre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk 60 napig! Ha bármilyen oknál fogva szeretnél elállni a vásárlástól, csak annyi a dolgod, hogy a terméket visszaküldöd nekünk és mi kérdezés nélkül visszafizetjük Neked az árát.

Hogyan tudom visszaküldeni a terméket?

Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú terméket tudunk visszavenni. Amennyiben szeretnéd visszaküldeni a terméket, kérjük, hogy az ügyfélszolgálatunkkal vedd fel a kapcsolatot a hello@thebabybox.hu email címen vagy +36 30 579 6097-es telefonszámon és segítünk. Visszaküldést megelőzően kérni fogjuk a vásárlásról kiállított számla bemutatását. 

Meddig tudom igénybe venni a garanciát?

Mivel hiszünk termékeink kiváló minőségében, ezért kiterjesztettük a garanciát, így a vásárlástól számítva egészen 60 napig van lehetőséged visszaküldeni a terméket. 

Ki fizeti a visszaküldés költségét?

A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. A vásárló kérésére, az ügyfélszolgálat készséggel gondoskodik a visszaszállítás lebonyolításáról, ilyen irányú igényedet ügyfélszolgálatunkon tudod jelezni.

Ha visszaküldöm a terméket, mikor kerül visszautalásra a pénzem?

Ahogy visszaérkezik hozzánk a termék, mi azonnal gondoskodunk a vételár teljes visszafizetéséről, de maximum 15 napon belül megtörténik.

Kihez fordulhatok, ha kérdésem van a garanciával kapcsolatban?

Bármilyen felmerülő kérdéseddel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésedre, írj a hello@thebabybox.hu email címre vagy hívd a +36 30 579 60 97-es telefonszámot és segítünk.